Dronken Litouwer vrachtwagenchauffeur mogelijk betrokken bij ongeval

Holsloot – Een dronken vrachtwagenchauffeur uit Litouwen is zaterdagnacht op de A37 nabij knooppunt Holsloot aangehouden.

De man reed die nacht rond kwart over twee slingerend over de N34 en daarop seinden medeweggebruikers de politie in. De vrachtwagen reed inmiddels op de A37 en werd vervolgens stilgezet op de vluchtstrook.

Tevens vermoedt de politie dat de vrachtwagen na een aanrijding is doorgereden, aangezien de voorruit en de voorzijde van de vrachtwagen verse schade heeft. Tips/getuigen kunnen worden doorgegeven via tel.nr. 0900-8844.

 

 
Politie Zuidoost-Drenthe

Vrachtwagen met onbekende schade:

Op zondag 4 november 2018 omstreeks 02:15 uur in de nacht , naar aanleiding van een melding over een slingerende vrachtwagen op de N34 zien de collega’s een vrachtwagen, na het knooppunt Holsloot langzaam op de A37 rijden en stoppen op de vluchtstrook. Bij controle van de bestuurder uit Litouwen bleek deze alcohol te hebben genuttigd. De bestuurder blies later aan het bureau 822 ug/l waar maximaal 220 ug/l is toegestaan. Van de man is het rijbewijs ingenomen. 
Nu heeft de vrachtwagen verse schade aan de voorruit en voorzijde van de vrachtwagen. De mogelijkheid bestaat dat de bestuurder na een aanrijding is doorgereden. Heeft u schade welke mogelijk door de vrachtwagen is veroorzaakt bel 0900-8844(reg.no 2018290823) of laat een pb achter op deze site. 

De link naar fb van Politie Zuidoost-Drenthe

Afbeelding kan het volgende bevatten: lucht en buiten
Afbeelding kan het volgende bevatten: buiten
Politie Zuidoost-Drenthe
Politiebureau