N18: nachtelijke afsluitingen tussen Lichtenvoorde en Varsseveld

In opdracht van Rijkswaterstaat voert aannemerscombinatie Van der Weerd-Dostal van maandag 17 tot vrijdag 21 september 2018 nachtelijke asfalteringswerkzaamheden uit aan de autoweg N18 bij Lichtenvoorde en tussen Lichtenvoorde en Varsseveld.

Vanwege de werkzaamheden is de autoweg N18 afgesloten tussen 20.00 uur en 05.00 uur. Weggebruikers dienen rekening te houden met omleidingsroutes en langere reistijden.

Afsluitingen N18

In de nachten van maandag 17 en dinsdag 18 september wordt de weg bij Lichtenvoorde in de richting van Varsseveld geasfalteerd. De volgende locatie is dan afgesloten voor verkeer:

  • N18 tussen de Richterslaan en de Varsseveldseweg (in beide rijrichtingen). Het tankstation Texaco is bereikbaar via de parallelweg.

In de nachten van woensdag 19 en donderdag 20 september is de volgende locatie afgesloten voor verkeer:

  • Kruising N318 ter hoogte van de Hiddinkdijk tot de Landstraat (Radstake) (in beide rijrichtingen). Buslijn 71 rijdt dan een stukje over de parallelweg.

Omleidingsroute

Doorgaand verkeer op de N18 wordt omgeleid via de N318 en de N313. De omleidingsroutes zijn met gele borden aangegeven.

Onderhoudswerkzaamheden

De snel- en autowegen in Nederland zijn van een goede kwaliteit. Om dit zo te houden voert Rijkswaterstaat regelmatig beheer- en onderhoudswerkzaamheden uit. Zo kunnen mensen en goederen ook in de toekomst vlot en veilig hun bestemming bereiken. Bij slechte weersomstandigheden kunnen de werkzaamheden worden uitgesteld.

Meer informatie werkzaamheden N18

Hebt u vragen over de werkzaamheden? Kijk op de pagina Geplande wegwerkzaamheden of bel met de gratis Landelijke Informatielijn 0800-8002.