Nieuwe website

Het is zover, onze nieuwe website staat “online”.

We presenteren dit met best een beetje trots. Met dank aan onze website bouwer Bram hebben we een mooi nieuw en fris product.

We zijn echter ook heel nieuwschierig wat jullie als gebruiker ervan vinden. En ook wat jullie graag op een goeie website zouden vinden. De restaurants vind je in de app, dus die hoeven we je niet te wijzen. Maar zijn er andere functie’s die jullie op deze nieuwe website graag vinden om jullie werk leuker en makkelijker te maken, dan staan we open voor alle nieuwe ideeen.

Via de “contactknop” kan je al je ideeen met ons delen en we beloven dat we ze allemaal serieus zullen lezen, beoordelen, en indien mogelijk gaan uitvoeren. Laat vooral jullie commentaar achter wat je ervan vind.

Het hele team van Trucker Appy wenst jullie veel leesplezier op onze nieuwe website.

 

2 reacties op Nieuwe website

  • Hartstikke leuk zom een web site maar zie liever dat het probleem met de app wordt opgelost krijg al een maand of 2 de melding trucker appy is gestopt en kan er dus niets mee. Dacht eerst ligt aan mijn telefoon maar trucker appy ook op telefoon van mijn vrouw gezet en het zelfde probleem nu gebruik ik noodgedwongen truck fly app!

    • Dag Bart, neem even contact met ons op via het contactformulier zodat we het probleem kunnen oplossen. Als jullie ons de problemen niet kenbaar maken, kunnen wij ze ook niet oplossen he.. 😉