Volledige afsluiting van de A61 in de richting van Koblenz tussen Kreuz Kerpen en Türnich

A61: Vollsperrung der Fahrtrichtung Koblenz zwischen Kreuz Kerpen und Türnich


Kerpen / Keulen (straßen.nrw). In de komende week (12.3.) Is vanaf donderdagavond (03.08.) om 22 uur tot waarschijnlijk maandagochtend volledig gesloten om 5 uur de A61 in de richting Koblenz tussen het knooppunt Kerpen en knooppunt Türnich voor asfaltteren. De omleiding vindt plaats via de A4 (richting Olpe) en vanaf het knooppunt Köln-West op de A1 in de richting van Koblenz. Dit is gemarkeerd met een rode stip.

Van maandag (5.3.) Tot donderdag (8.3.) Voorbereidende werkzaamheden vinden plaats tussen 9.00 uur en 15.00 uur. Dan is er maar één rijstrook richting Koblenz. Vanaf maandag (12.3.) Dit werk zal worden gedaan in de richting van  Venlo. Deze is dan gesloten van vrijdag (16.3.) Tot maandag (19.3.).

In deze weekenden krijgt de A61 tussen het kruispunt Kerpen en het kruispunt Türnich een geluidsreducerende asfaltlaag met open asfalt (“soab asfalt”). Dit kan hier alleen worden geïnstalleerd als een rijrichting volledig is afgesloten. Vanwege de weersomstandigheden kan dit werk met een week worden uitgesteld.

vertaling google