Voortgang vernieuwing Trucker Appy

Zoals jullie weten zijn we bezig met een grote vernieuwing van onze app. We zijn zo enthousiast dat we voor jullie een tipje van de sluier willen lichten.
Vanwege de grote vernieuwing en herschrijving van alle adressen zullen er voorlopig geen nieuwe adressen geplaatst worden. Die gaan namelijk meteen in het nieuwe format en komen in de vernieuwde Trucker Appy terug. We hopen op jullie begrip hiervoor.
Natuurlijk staan wij open voor jullie feedback! Als je ideeën hebt, neem dan contact met ons op.

Wat gaan we veranderen?
Onze nieuwe huisstijl hebben we al grotendeels doorgevoerd in een kleine update, maar die zal nu helemaal doorgevoerd worden.
Onder andere de adres-details hebben een ander en universeler uiterlijk gekregen. Zo heeft elk adres op de kaart hetzelfde overzichtelijke scherm met alle details én gaat een door velen ingestuurde wens in vervulling; de mogelijkheid om een recensie te geven. Dit doorvoeren vergt veel tijd, we hebben namelijk besloten om de code waarmee we die details invullen te herschrijven zodat we in de toekomst makkelijker informatie en functies kunnen toevoegen zonder daarvoor elk adres afzonderlijk te moeten wijzigen.
Maar wat jullie het meest op zal vallen in de screenshots is dat elk land afzonderlijk in het overzicht staat. Dat doen we om de stabiliteit en snelheid van de app te verbeteren. Momenteel hebben we 3 kaarten in onze app; Midden- & West Europa, Noord- & Oost Europa en Truckwash & Tankcleaning. Vooral de eerste kaart van dat rijtje bevat veel adressen waardoor de informatie voor oudere telefoons lastiger te verwerken is. Alle landen krijgen nu een eigen kaart met daarin alle restaurants, truck-wasstraten en tank-spoelstraten. Om te voorkomen dat je een hele lijst met landen moet doorzoeken om het land waar je een adres zoekt te openen, hebben we de 5 meest gebruikte landen bovenaan het overzicht geplaatst.

Er zijn ook nog wat kleine wijzigingen, maar daarover berichten we jullie zodra we de update klaar hebben.
We hopen dat jullie net zo enthousiast zijn als wij en ons de tijd gunnen om de app helemaal klaar te maken voor lancering!