Word nu de beerput los getrokken?

FEBETRA begreep het maar al te best, maar de pot verwijt de ketel dat hem zwart ziet. Het bedrog van transport problemen gaat schuil achter de CAO die gemaakt werd in 1985 en regelmatig verandert, dit wat voor oogverblinding te maken. Wij moeten naar het ontstaan , de oorsprong van een CAO die niet in goede aarde is gevallen. Ik blijf bij mijn standpunt, dat 99,8% van chauffeurs het niet begrepen hebben dat ze bedrogen werden door de gemaakte overeenkomsten die werden ondertekent van de beroepsfederaties ( vervoersbonden vervoerders) en vakbonden (bonden voor loonarbeiders), waarover paritaire Comitees moeten waken. Men heeft te maken met het rijdend personnel waar zowel zelfstandige en loonarbeiders bedrogen worden. Ik persoonlijk was vooral een doorn in het oog van FEBETRA, die de bal aan het rollen bracht en beide bonden hebben mij nooit begrepen wat ik duidelijk wou naar buiten brengen. Als niet wordt geluisterd geraken de problemen NOOIT van de baan. Spijtig dat ik het zo moeten zeggen en mijn Italiaanse vrienden in zekere zin moet te leur stellen, maar het is de waarheid wat ik zeg. Het kan opgelost worden en moeten tot het uiterste gaan alvorens die 99,8 % zal wakker schieten. Sorry, maar vroeg of laat komt de waarheid naar boven. Daarom daag ik verder iedereen uit, met de voorwaarde bewijs uw uitdaging dat ik verkeerd zou zijn. Kan je dat niet, kruipt dan verder in jullie cocoon.

Met vriendelijke groet Julien Bauters